11.3.07

Jag har sett Ola naken

Bubblan skrev den här smörjan kl. 10:35

Året var 2002 och jag var på väg upp för trapporna till kontoret eftersom någon drönare lagt beslag på hissen. Fem våningar, sakta men säkert började jag avverka dem, då helt plötsligt ser jag något otäckt, det var så otäckt att jag var nära att trilla ner för trappstegen jag avverkat. Där på andra sidan trapphusfönstret, över den lilla innergården, igenom fönstret in i lägenheten på andra sidan innergården stod han. Först trodde jag att det var Skeletor som rymt från inspelningarna av He-Man, men icke, det var schlagerbögen Ola som stod där och blottade sig.

Jag stannade till i några få millisekunder innan jag insåg att hans beniga kropp var inget jag ville ha fastetsat på min hornhinna, så jag fortsatte chockad, men ändå väldigt väldigt glad över att det inte var den obarmhärtigt läskige Mikael Jepson jag fått syn på. Jag får rysningar bara jag tänker på denne Jepson, och hade det varit hans nakna kropp jag fått syn på så hade jag troligtvis suttit inspärrad på något psyke vid det här laget.

Nu har herrarna i The Ark på något märkligt sätt lyckats hjärntvätta det svenska folket, nu ska dom representera Sverige ute i Europa. En hemsk tanke som jag inte vill tänka på så mycket mer, därför väljer jag nu att avsluta min rapportering gällande nakna monster.

Pannkaka någon?

0 kommentarer: