4.6.07

Nykter eller inte?

Bubblan skrev den här smörjan kl. 18:32

För att förstå vad fan jag skriver om så kanske det är bäst att du läser vad den här shemale:en(?) skriver på sin blogg. Jag förstår bitterheten, jag har själv provat på det där att vara nykter ute på krogen...

... Men jag måste faktiskt säga att jag älskar sprit, speciellt öl, och whiskey blandat med Trocadero. Och det sjukaste av allt är att jag trivs riktigt bra som full, otrevlig och arrogant. Jag respekterar att man kanske inte gillar alkohol, men å andra sidan kunde jag inte bry mig mycket mindre om du är nykterist eller inte kan knulla utan alkohol i kroppen. Känns bra att det finns folk som är nyktra och kan städa upp när jag druckit så mycket att jag spyr ner halva mitt badrum, eller min trasiga sko i hallen.

Jag provade på fenomenet med att gå ut på staden och vara nykter några gånger förra året, men jag insåg att jag är en patetisk och tråkig sopa utan alkohol i kroppen. Jag kände dessutom att jag vart irriterad på alla fulla människor som trampade mig på fötterna, puttade in mig i bord och spillde alkohol på mig. Dessutom såg det så roligt ut när AL stod där och sov med en drink i handen på Halv Trappa, hur ofta skulle man somna ståendes med en drink i handen om man var nykter? Det är precis sådana saker jag vill prova på. Hur ofta hade man tagit en taxi för 200 kr från ett uteställe för att sedan gå upp till en lägenhet, dra ner gylfen, urinera på ytterdörren, dra upp gylfen och sedan åka taxi tillbaka och fortsätta ha kul om man varit nykter? Visst, nu var det 6 år sedan detta inträffade och jag hade mina, jävligt bra, skäl att göra en sådan sak. Upprinnelsen till ovanstående var att jag var full och försökte agera nyktert vid ett tillfälle då en medmänniska behövde hjälp, men det fick man ju bara skit för. Hade jag bara agerat full och tittat på så hade detta aldrig behövt inträffa.

Självklart är det mycket fulla människor som slåss, men ibland slår jag på Eurosport och kollar på boxning, dom ser inte så fulla ut (jävligt dåligt argument, jag vet). Jag spyr oftare nykter än full, det där var kanske att ta i, men jag har spytt ner otaliga bussar/bilar/båtar nykter, det kallas åksjukhet, så att det luktar spya i tunnelbanan är inget du enbart kan skylla på alkoholen (varför åker du ens med SL? Gå om det luktar så jävla illa, kollektivtrafiken suger, det är för fattiglappar).

Jag brukar sällan, om inte aldrig, skylla på alkoholen. Alkoholen är bara ett sätt för mig att ha roligt, och jag är en av dom där stiffa svenskarna som inte skulle göra vissa saker utan alkohol i kroppen, så jag vill inte skylla på den, utan tacka den för hjälpen jag får av den att uppleva och utföra både roliga och tråkiga saker.

Jag är heller inte så säker på att jag brukar skryta om att jag är full, men jag har ofta väldigt roligt åt att jag eller någon annan var så pass full, sen om du vill kalla det skitäckligt är upp till dig. Jag tycker det är skitäckligt att äta chokladtryfflar, inte för att du är patetisk som gör det, utan för att det är äckligt.

Det är även bra att man måste vara 18 för att gå ut och lyssna på musik, tänk vad mycket fulla och perverterade gubbar det hade samlats på alla bra musikställen om det hängde en massa nyktra/fulla 14-åriga flickor/pojkar där.

Fortsätt du med att vara nykter, det är bra (på riktigt) att det finns folk som dig och att alla inte super ner sig hela tiden. Men skyll inte på mig den dagen du drar med mig hem från krogen och jag drabbas av för tidig utlösning på grund av att jag inte fått dricka några öl.

P.S. Käre gammel-gammel-superdupergammel-farfars-farmor, tack för att du uppfann spriten! D.S.

4 kommentarer:

*|2007-06-04 21:25 fick Anonym för sig att skriva nedanstående

Du skryter ju visst om att du är full. Du glorifierar händelser som att du pissar på någons dörr! Den här någon lär inte ha blivit glad och jag uppmuntrar inte skadegörelse på något sätt. Hur kul du än har när du gör det. Kalla mig tråkmåns, men jag står för att jag tycker att de som förstör saker och förstör för andra med ett leende på läpparna är äckliga, patetiska, idiotiska, IQ-befriade as som borde brännas på bål.

"Det är även bra att man måste vara 18 för att gå ut och lyssna på musik, tänk vad mycket fulla och perverterade gubbar..." Jag klagar inte på 18-årsgränsen på klubbar. Det jag säger är att om folk inte vore redlöst fulla skulle fenomenet "fulla och perverterade gubbar" och "fulla 14-åriga flickor/pojkar" inte finnas. Och då skulle det inte vara någon fara för 14-åriga flickor/pojkar/whatever.

Btw. släpar jag inte hem folk från krogen. Jag är snygg och intressant nog att få ragg utanför krogen.

BTW 2: Jag har faktiskt skitkul 90% av de gångerna jag går ut och jag har aldrig varit ute onykter. Jag dansar, socialiserar, flirtar och hittar på roliga saker. Roliga saker som INTE FÖRSTÖR FÖR ANDRA. Men såna saker kanske inte existerar i din lilla värld. I sådanafall är du patetisk och jag tycker på riktigt att du inte har på denna jord att göra.

*|2007-06-04 21:56 fick Bubblan för sig att skriva nedanstående

Jag har aldrig kallat dig tråkmåns, heller har jag aldrig sagt att det är fel på att aldrig dricka och inte heller har jag sagt att jag förstör/förstört saker med ett leende på läpparna.

Jag berättade bara att jag tycker att alkohol kan förgylla vardagen.

Att du indirekt hävdar att jag är ful och ointressant bara för att jag inte får ragg vare sig på eller utanför krogen är väl ändå att ta i lite, nästan elakt. Jag erkänner att jag inte hånglat sedan Hedenhös planterade sitt första äppelträd, men måste du göra narr av mig för den sakens skull?

BTW #1: Jag pissade inte på dennes dörr, jag urinerade. Ordet "pissar" är ett hårt ord, jag gjorde det av kärlek till mina polisonger och inget annat, jag urinerade med andra ord. Jag log inte, jag grät medans jag gjorde det. Dessutom knackade dessa några på min dörr dagen efter och bjöd mig på nygräddade bullar och mjölk.

BTW #2: Jag tvivlar inte en sekund på att du har skitkul 90% av de gångerna du går ut, trots att du aldrig varit ute onykter. Men bara för att jag dricker alkohol, är det en faktor som klart och tydligt säger att jag gör tråkiga saker som FÖRSTÖR FÖR ANDRA? Om jag står i ett hörn i en bar och dricker en öl, förstör jag då för dig eller andra människor? Jag dansar, socialiserar, flirtar och hittar på andra roliga saker, men full är jag.

BTW #3: Du ska inte med ut imorgon? Tänkte att vi kanske kunde ha en kul kväll ihop, du nykter och jag onykter.

BTW #4: Det här skrev jag mest för att det var kul att skriva "BTW #".

*|2007-06-04 22:44 fick Anonym för sig att skriva nedanstående

Ok då, din urinator!
Jag har inget emot dig som full som står i ett hörn och har roligt om du inte skadar någon annan. Däremot tycker jag att det är töntigt att skryta om att man är full. Liksom, det är billigt att bli full - alla kan bli fulla om de vill, och det är enkelt. Kommentarer som "ööh fan vad jag spydde i helgen" är varken speciellt spexiga eller sexiga. Det finns ingen anledning att säga så förutom att man vill känna någon konstig gemenskap med andra som varit fulla och spytt, och om man strävar efter en sån gemenskap är man inte smartare än en nyrekryterad nynazist. 95% av mina vänner dricker sprit när de går ut. 90% av dessa kan dricka lagom och bara vara roliga, galna och sociala. Jag tycker de är roliga. Synd att de måste dricka liksom, men hey - huvudsaken är att de är roliga. Sen finns det tyvärr några som flippar ut, och jag uppskattar inte det. Det finns ingen ursäkt - det är dåligt omdöme och det är inget att vara stolt över. Det är inget man ska prata om - man ska skämmas! Eller gå med i anonyma alkoholister. Det jag är mest är förbannad över är den här jävla SUPANDE-ÄR-NORMEN-kulturen. I Sverige ska man supa sig full då och då - det är vad alla gör och om man inte gör det är man konstig. Det verkar så i alla fall. Man blir ifrågasatt som nykterist, men det är aldrig någon som frågar en tonåring varför hen dricker alkohol. Du säger att du dricker för att du har roligare då - är inte det lite hemskt? Att världen är så hemskt tråkig och ger dig såna hämningar att du måste dricka? Att du tvingas jobba så hårt på veckodagarna att du måste gå ut och supa för att slappna av och ha kul?

*|2007-06-05 11:25 fick Oskar för sig att skriva nedanstående

Why drink and drive when you can smoke weed and fly