28.5.07

VVK

Bubblan skrev den här smörjan kl. 18:36

Dom finns överallt: stora som små, i gummi eller kork, med eller utan snörning. Det finns nog oändligt många varianter på vad som måste vara det mest groteska sedan Buffaloskorna var på tapeten, skor med kilklackar. Sofi Fahrman och Ebba Von Sydow, Cecilia B Jonson och resten av alla moderedaktörer i det här landet älskar dem. Och när dom håsar dessa så följer 87% av Sveriges kvinnliga befolkning deras råd och köper dessa skor som förpestar våra gator.

Vad ska jag ta mig till, ska jag i ren protest börja gå barfota eller vad ska jag göra för att få slut på eländet? Det kanske är snyggt, jag kanske bara fått allting om bakfoten. Uppenbarligen så tycker killarna att det är snyggt eftersom dom inte säger åt sina tjejer att det är så fruktansvärt fult! Det kanske är en sådan här sak som gör att jag kommer dö som oskuld, men hade jag haft en partner som gick och köpte ett par skor med kilklackar så hade jag troligtvis smugit upp tidigt på morgonen och kastat dem, lagt en tusenlapp på köksbordet innan jag gick till jobbet och skrivit en lapp med texten:

"Älskling, dina kilklackar begick självmord natten till idag, då jag inte ville att du skulle se oredan dom ställt till med valde jag att städa upp efter dem. Jag la lite pengar här under lappen, gå och köp dig ett nytt par skor, köp dock INGA kilklackar, dom har en tendens att ha ett dåligt psyke och kan mycket väl göra samma sak igen. Hoppas du får en bra dag på jobbet. Puss!"

Skulle hon komma hem med ett par nya kilklackar skulle jag göra om samma sak igen, fast nu skulle jag endast sponsra med 750 kr. Jag skulle göra samma sak, om och om igen tills hon insåg att för varje gång hon kommer hem med ett par kilklackar så kommer dom dö en brutal död tillsammans med hushållssoporna.

Våga Väga Kilklackar!

4 kommentarer:

*|2007-05-29 11:14 fick Unknown för sig att skriva nedanstående

Idag har det kommit en tjej från lettland till vårat kontor. Hon har nog de sjukaste klackarna jag sett i verkligheten. Dom är så smala att dom sviktar varje gång hon sätter ner foten, och hon är ändå hyffsat tight i kroppen. Vad gäller killklackar så ärj ag inte säker på exakt vad du menar, någon bild?

*|2007-05-29 12:10 fick Bubblan för sig att skriva nedanstående

Hansa, jag är glad att du inte riktigt har koll på vad kilklackar är. Det ger mig hopp om att du inte har ett par sådana i din skohylla.

http://images.google.se/images?q=kilklack

*|2007-05-29 20:34 fick Unknown för sig att skriva nedanstående

Jag kan bara instämma i allt. Ogillar kilklackar nåt otroligt!

*|2007-05-31 19:11 fick Bubblan för sig att skriva nedanstående

Robert, jag är väldigt glad att jag har dig på min sida!