16.4.07

USA och deras vapen

Bubblan skrev den här smörjan kl. 23:13

Jag undrar när de som styr det stora landet i väst ska inse att deras vapenlagar kanske inte är de bästa. Sen att det inte enbart handlar om deras vapenlagar utan även till stor del om att finns en del människor med mindre utvecklade hjärnlober är en annan sak.

Nu har det för femtioelfte gången inträffat en "massaker" på en skola i USA. Dn.se och SvD.se med fler skriver om det och det kommer troligtvis dominera nyheterna de kommande dagarna.

Jag tror nog att vi har en hel del människor även i vårt avlånga land som vore kapabla att utföra likande dåd, dock är det inte lika enkelt att få tag på vapen i vårat land som det är i USA. Jag nu ingen expert på området lättillgängliga-vapen-i-samband-med-massmord, men jag vågar satsa en peng på att mycket handlar om just ovanstående.

När vi ändå pratar om brott så kan jag ju berätta att det är precis sådana här saker som rättfärdigar dödsstraff. Tyvärr, när sådana här saker inträffar, så dör ofta förövaren av polisens kulor eller sina egna. Det hade varit bättre om man fick tag på personen/personerna ifråga och började med att mosa kulorna i ett skruvstäd, väldigt väldigt långsamt. Efter det skulle man kunna ta och trycka in lite tandpetare under naglarna på dem för att sedan låta en trubbig kniv skära av bröstvårtorna på dem och så vidare för att slutligen avsluta med att låta en elefant våldta dem så att deras inre tarmar spricker av elefantens erigerade penis.

6 kommentarer:

*|2007-04-17 00:03 fick Anonym för sig att skriva nedanstående

Mer våld är alltså lösningen! Du är inne på rätt spår :S

*|2007-04-17 05:33 fick Bubblan för sig att skriva nedanstående

Anonym: Jag vet inte riktigt vad du tycker att man ska göra med en person som precis har haft ihjäl 33 personer. Ska man försöka få den personen att inse att det personen gjorde var fel och säga fy, så får du inte göra igen.

*|2007-04-20 13:53 fick Oskar för sig att skriva nedanstående

Så här: En kille har skjutit 4 personer, polisen jagar honom och han tar gisslan. Han vet att om han grips kommer han att avrättas. Vad är oddsen då för att han ska släppa gisslan? Våld leder bara till mer våld.

*|2007-04-20 14:02 fick Bubblan för sig att skriva nedanstående

I ett sådant scenario är det bara för polisen att plocka fram sin bästa sniper och skjuta pistolen ur handen på förövaren.

*|2007-04-20 14:46 fick Oskar för sig att skriva nedanstående

Angående vapen i usa. Såg ett helt sjukt inslag på Foxnews igår där man hävdade att det var bristen på vapen som ledde till massakern. Typ att om alla hade vapen så han folk kunnat skjuta tillbaka. Damens argument var att det inte är vapnen det är fel på, det är människorna som håller i dessa. "för annars hade det ju varit massmord på varje "NRA-konvention". Så sjukt är det..

*|2007-04-20 19:21 fick Bubblan för sig att skriva nedanstående

En del i det där landet är väldigt klipska, speciellt dom på Fox News, satans Bush anhängare.