13.2.07

Anja

Bubblan skrev den här smörjan kl. 22:35

Anja är en föredetting, den gågna säsongen har hon visat att hennes lår är för tunga för henne i svängarna. Dessa tre medaljer hon tagit under VM i Åre är inget annat än bestickning från familjen Perssons sida. Jag antar att hennes motståndare fick ett par nya skidor i present för att åka dåligt. Nu ikväll visade hon hennes sanna sida.

Kan alla släppa hypen runt Anja? Dessutom är hon alltid så jävla självgod, eller självgod kanske var fel ord... Men efter varje åk så var det alltid så oerhört dålig backe, skidorna var för vassa eller fan och hans moster vad hon kläcker ur sig. Det jag vill säga är att hon försöker höja sina bedrifter till skyarna.

Nej tacka vet jag ren talang! Nu kanske ni undrar vad ren talang är, ni som var med och åkte Go-kart i lördags borde veta vad det innebär. Trots sliriga däck och oljefläck på banan under uppvärmningsvarvet, en startposition längst bak i startfältet och en herrans massa träningsvärk så lyckades undertecknad ta brons i A-finalen. Det är vad jag kallar ren talang.

0 kommentarer:

« Föregående Nästa » Startsida