21.2.07

Barnvåldtäkt

Bubblan skrev den här smörjan kl. 11:32

Jag tycker att man läser om pedofiler var och varannan dag i landets tidningar, är det inte dags att börja ta i med hårdhandskarna?

En fyraårig flicka i Västerås kan ha utsatts för våldtäkt på sitt eget dagis. En misstänkt anställd har tagits ur tjänst. "Vi har en person som vi tittar lite närmare på. Men han är ännu inte delgiven någon misstanke", säger polisen till SvD.se.
Om det nu visar sig att han är skyldig så hoppas jag innerligt att han könsstympas och placeras i karantän för resten av sitt liv. Å andra sidan, visar det sig att han är skyldig så placeras han väl troligtvis på en anstalt där han får sitta av sina 1,5 år tillsammans med andra sexualförbrytare då det vore farligt för hans hälsa om han placerades med "riktiga" brottslingar". Sen om han är duktig och borstar tänderna varje kväll så släpps han väl ut efter 6 månader.

Eftersom en del sexualförbrytare är "obotliga" vore det kanske en idé att staten anställer de största och hårigaste av dem som lekledare. Så när det kommer inte nya förbrytare till anstalten dom jobbar på så får dessa lekledare leka bäst fan dom vill med de nyintagna. Kanske ska man snegla på parkeringsbolagens provisionssystem, för varje sexuell förnedring dom utsätter pedofilerna/våldtäktsmännen för så tjänar dom sig en hacka.

2 kommentarer:

*|2007-02-21 18:29 fick Anonym för sig att skriva nedanstående

Några föräldrar trort att det pågår något skumt och polisanmäler. Polisen gör som de måste - startar en utredning.

Men hallå. Inget har hänt. Inget är bevisat. Finns ingenting i artikeln som antydrer att det skulle vara sannolikt att det skulle kunna vara sant. Föräldrarna kanske är ute och cyklar.

*|2007-02-21 18:55 fick Bubblan för sig att skriva nedanstående

Har jag sagt någonting om att han är skyldig eller att det inte skulle kunna vara så att föräldrarna är ute och cyklar?

Jag skrev "OM DET NU VISAR SIG ATT HAN ÄR SKYLDIG...", resten handlade mest om vad jag generellt tycker att pedofiler och andra sexualförbrytare förtjänar.

Ljög barnet så skjut ungdjävulen.